De nieuwe Joolz Aer+ ervaring

Joolz komt met een nieuwe versie van de Joolz Aer, de Joolz Aer+. Reden genoeg om de buggy uit te testen en onze bevindingen te delen. Aangezien ook veel van de reisbaby buggy's een mooie city trip als vakantie bestemming hebben leent onze eigen prachtige hoofdstad zich uitstekend voor een testronde. 

Lees meer »

De reis van 5

And then there were 5. Jaja... Ook voor ons weer wennen aan een nieuwe balans in het gezin. De liefde voor het ontdekken, reizen, vakantie vieren is er niet minder om geworden. Samen weg zijn zorgt er in ons gezin voor dat nieuwe vaardigheden eigen gemaakt worden en creativiteit tot bloei komt. Maar wat neem je mee?! 

Lees meer »

Buggy als handbagage in het vliegtuig

Welke buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig? Deze vraag krijgen wij vaker. De Babyzen Yoyo is een begrip in de reissector en is qua formaat de compactste buggy die mee kan als handbagage. De Joolz Aer en Bugaboo Butterfly zijn fractioneel groter en worden toegelaten bij de meeste vliegmaatschappijen als handbagage. De Easywalker Miley2 is nog iets groter en mag vaak mee als handbagage.

Lees meer »

Slapen in het vliegtuig

Voor het eerst op reis met de Jetkids bedbox en wat had onze dochter een lol. Haar eigen koffertje was super handig voor het vliegveld. Ze zat erop en liet ziet vooruit trekken en wisselde dit af door zelf te lopen met haar koffertje in haar hand.

Lees meer »

Pret Pakket!

Wie had dat ooit gedacht? Ik in ieder geval niet! Als klein meisje heb ik het vast eerder beleefd maar dat is toch anders. Nu kwam het op ons pad en dachten we: "why not?! Kan best handig zijn". 

Lees meer »

Wij gaan op vakantie en nemen mee…

Onze eerste familiereis met Chloé vonden we toch een beetje spannend. Hoe zou de vlucht verlopen? Welke spullen moesten mee? We besloten onze Joolz Day3 mee te nemen zodat Chloé een vertrouwd bedje op reis zou hebben. Dat was een goede keuze! Al was Chloé met haar verborgen reflux niet zo'n fan van liggen, op vakantie pakte ze tussentijds toch haar slaapjes.

Lees meer »