Wij gaan op vakantie en nemen mee…

Onze eerste familiereis met Chloé vonden we toch een beetje spannend. Hoe zou de vlucht verlopen? Welke spullen moesten mee? We besloten onze Joolz Day3 mee te nemen zodat Chloé een vertrouwd bedje op reis zou hebben. Dat was een goede keuze! Al was Chloé met haar verborgen reflux niet zo'n fan van liggen, op vakantie pakte ze tussentijds toch haar slaapjes.

 

Eind juni gingen we voor het eerst op vakantie met z'n vieren. Opnieuw kwam de vraag: "Wat nemen we mee?". De Joolz was goed bevallen bij Chloé maar met twee kinderen moet er ook een stuk meer mee. Vier armen voor twee kinderen, twee koffers en twee autozitjes... Hoeveel ruimte blijft er dan nog over?! Niet veel!

Misschien als Eloïse de enige was voor wie we een lekker bedje nodig hadden wel. Maar Chloé krijgt vermoeide beentjes en "pappa's rug" heeft ook vakantie! Dat was de start van de zoektocht.

"Zoek en gij zult vinden" zeggen ze dan. De criteria waren: klein, licht, handzaam en geschikt voor Chloé & Eloïse. We kwamen uit bij de Babyzen YOYO2 met geboorte pack en het 6+ model. Niet alleen voldeed het aan de zoek criteria maar hij mocht ook nog eens mee als handbagage in het vliegtuig. IDEAAL!