Reistassen

Joolz Traveler Reistas

Geschikt voor Joolz en Bugaboo

Handige reistas voor veel verschillende type kinderwagens van Bugaboo.

Stokke PramPack

€ 27,50

Stokke PramPack

€ 27,50

De reistas voor de meeste kinderwagens.

Veilig en ontspannen op vakantie; je wandelwagen komt altijd onbeschadigd aan. De Stokke PramPack is geschikt voor de meeste kinderwagens en goedgekeurd door de luchtvaartmaatschappijen. Bij aankomst rol je de Stokke PramPack weer op. Handig en snel. Goede reis!

YOYO reistas

€ 5,00

YOYO reistas

€ 5,00

Wil je de Babyzen YOYO in het ruim vervoeren of liever op je rug meenemen? Deze tas zorgt voor de maximale bescherming.

Doona Reistas

€ 5,00

Doona Reistas

€ 5,00

De Doona gevoerde reistas is ontwikkeld met als doel de Doona autostoel/kinderwagen optimaal te beschermen tijdens je reizen. Deze tas is bijzonder praktisch voor wie van plan is te reizen met het vliegtuig of de trein, en biedt ook een uitstekende oplossing voor het netjes bewaren van je autostoel over langere perioden. Dankzij de waterafstotende stof blijft de Doona autostoel onder alle omstandigheden droog en vrij van vuil. Voor extra gemak zijn er handige riemen aangebracht waarmee je de tas eenvoudig als rugzak kunt dragen, waardoor het vervoeren van je autostoel/kinderwagen moeiteloos en comfortabel wordt.

De Veer Cruiser transporttas is ideaal voor gezinsreizen per vliegtuig, geschikt voor het meenemen van de Veer Cruiser. Dankzij de stevige voering en het gebruik van robuust nylon materiaal blijft de Veer Cruiser goed beschermd bij het inchecken. Je plaatst de cruiser eenvoudigweg verticaal, schuift de tas eroverheen van boven naar beneden en zet deze vast met de klittenband aan de onderkant. De tas biedt voldoende ruimte voor de cruiser zelf, inclusief accessoires zoals bekerhouders en een snacktafel, waardoor alles veilig en georganiseerd blijft tijdens het reizen.