Bolderkarren

Veer Cruiser

€ 65,00

Veer Cruiser

€ 65,00

De Veer Cruiser is een zeer praktische en hoogwaardige bolderkar. Op deze bolderkar is eenvoudig een Maxi Cosi te plaatsen, wat deze bolderkar uniek maakt. Waneer er een bezoek gebracht wordt aan het strand of bos is een kinderwagen overbodig en kunnen er vele spullen in de Veer Cruiser opgeborgen worden. De All-terrain wielen zorgen ervoor dat de bolderkar soepel op verschillende ondergronden rijdt zoals het strand, het bos of gewoon over de weg. Het lichtgewicht aluminium frame van de Veer Cruiser is gemaakt vanuit één enkel deel. 

De Veer Cruiser weegt ongeveer 15 kilo en de maximale draagkracht is 25 kg per stoel en voor kinderen tot 114 cm.

 

Kleur: Zwart

Beach Wagon Lite

€ 55,00

Beach Wagon Lite

€ 55,00

De Beach Wagon Lite is een lichtgewicht opvouwbare bolderkar die gemakkelijk en snel opvouwbaar. De Beach Wagon Lite heeft een modern design. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal. De bolderkar is zeer wendbaar en stabiel vanwege de grote anti-lek banden welke voorzien zijn van stof vrije kogellagers. Hierdoor blijft de bolderkar altijd soepel rijden.

De Beach Wagon Lite is ook geschikt voor het vervoeren van kinderen. De binnenvoering is gemaakt van zachte materialen. Het kuip doek is tevens los te maken en zo gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.

 

Kleur: Zwart

Beach Wagon Mini

€ 50,00

Beach Wagon Mini

€ 50,00

De Beachwagon mini is een lichtgewicht bolderkar. Deze uitvoering is snel en makkelijk opvouwbaar. Ideaal voor de stad, het strand, de bossen, op de camping of een festival, over zand of sneeuw. Waar de kinderwagen ophoudt kun je met de Beachwagon mini bolderkar verder!

De bolderkar is een echte pakezel op wielen, is zeer plat opvouwbaar, lichtgewicht en heeft een mooi design. De opvouwbare wagen is ideaal om mee te nemen in je auto, je kindjes mee te vervoeren, om boodschappen te doen, om bagage of rugzak in te leggen tijdens een wandeltocht, of zelfs mee te nemen in het vliegtuig voor je vakantie. De bolderkar heeft een meer dan voldoende ruimte om veel bagage mee te nemen.

Jipfish bolderkar

€ 55,00

Jipfish bolderkar

€ 55,00

De Jipfish Wagon is een unieke bolderkar die je kunt opvouwen en is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Deze kar, gemaakt van robuuste, langdurige materialen, heeft een slim veersysteem en een handvat dat comfortabel vasthoudt, waardoor hij zonder veel kracht te trekken is. Hij is uitgerust met hoogwaardige kogellagers en banden die geschikt zijn voor alle soorten ondergrond, van bossen en geplaveide paden tot zandstranden, waardoor je altijd en overal een soepele rit hebt.

Wanneer je klaar bent om op pad te gaan, vouw je hem in slechts enkele seconden op voor gemakkelijke opberging, en de banden kun je er ook afhalen om hem nog compacter te maken. Deze sterke, modieuze bolderkar past in de meeste kofferbakken, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Pronto bolderkar

€ 65,00

Pronto bolderkar

€ 65,00

De Pronto stroller is een veelzijdige en luxueuze kinderwagen/bolderkar uitgerust met brede wielen, perfect voor het navigeren over zowel harde als ruwe oppervlakken, inclusief zand. Deze wagen biedt twee speciale zitplaatsen voorzien van een veilig 5-puntsgordelsysteem, maar biedt ook genoeg ruimte om snel plaats te maken voor 3 tot 4 kinderen. Ideaal voor baby's als een soort wieg, terwijl oudere kinderen comfortabel aan de andere kant kunnen zitten. Er is voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen.

Wat deze kinderwagen zo bijzonder maakt, is het gemak waarmee hij met slechts één hand te duwen is, wat het vervoeren van kinderen een stuk aangenamer maakt. De bolderkar kan je ook eenvoudig met één hand, binnen enkele seconden inklappen.