• Gratis afhalen
  • Verzending slechts € 7,50
  • Gratis retourneren
  • Speciale acties voor terugkerende klanten
  • Meer dan 200 producten beschikbaar

Veer Cruiser

€ 65,00

Veer Cruiser

€ 65,00

De Veer Cruiser is een zeer praktische en hoogwaardige bolderkar. Op deze bolderkar is eenvoudig een Maxi Cosi te plaatsen, wat deze bolderkar uniek maakt. Waneer er een bezoek gebracht wordt aan het strand of bos is een kinderwagen overbodig en kunnen er vele spullen in de Veer Cruiser opgeborgen worden. De All-terrain wielen zorgen ervoor dat de bolderkar soepel op verschillende ondergronden rijdt zoals het strand, het bos of gewoon over de weg. Het lichtgewicht aluminium frame van de Veer Cruiser is gemaakt vanuit één enkel deel. 

De Veer Cruiser weegt ongeveer 15 kilo en de maximale draagkracht is 25 kg per stoel en voor kinderen tot 114 cm.

 

Kleur: Zwart

De Beach Wagon Lite is een lichtgewicht opvouwbare bolderkar die gemakkelijk en snel opvouwbaar. De Beach Wagon Lite heeft een modern design. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal. De bolderkar is zeer wendbaar en stabiel vanwege de grote anti-lek banden welke voorzien zijn van stof vrije kogellagers. Hierdoor blijft de bolderkar altijd soepel rijden.

De Beach Wagon Lite is ook geschikt voor het vervoeren van kinderen. De binnenvoering is gemaakt van zachte materialen. Het kuip doek is tevens los te maken en zo gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.

 

Kleur: Zwart