Autostoelen

Reizen met kinderen is nog nooit zo eenvoudig geweest - ook zonder eigen auto. Of je nu een Uber neemt, een auto huurt om opa en oma te bezoeken of op zomervakantie gaat, met Nomad is reizen met het gezin eenvoudig en ongedwongen.

De Nomad is slechts een derde van het gewicht van een gewone peuterstoel, en is zo compact in te klappen dat hij perfect is om licht gepakt te reizen. De Nomad is snel te installeren (minder dan 30 seconden) en supergemakkelijk mee te nemen, zodat je kind veilig en comfortabel kan reizen, waar je ook naartoe gaat. Bevestiging is via de gordel waardoor deze Nomad in alle auto's past.

Kleur: Black

De Doona Baby autostoel is een groep 0 (0-13 kg) autostoeltje dat beschikt over dubbele zijwaartse bescherming en geïntegreerde wielen aan de onderkant, zodat je het autostoeltje in slechts 10 seconden omtovert tot wandelwagen. Ideaal als je bijvoorbeeld een paar boodschappen moet halen en nog een klein stukje moet lopen voordat je op je bestemming bent.

BINNENKORT LEVERBAAR

Doona X Autostoel Buggy 2 in 1

€ 65,00
BINNENKORT LEVERBAAR

Doona X Autostoel Buggy 2 in 1

€ 65,00

De nieuwe Doona X Baby autostoel is een groep 0 (0-13 kg) autostoeltje dat beschikt over dubbele zijwaartse bescherming en geïntegreerde (nieuwe) wielen aan de onderkant, zodat je het autostoeltje in slechts 10 seconden omtovert tot wandelwagen. Ideaal als je bijvoorbeeld een paar boodschappen moet halen en nog een klein stukje moet lopen voordat je op je bestemming bent. Deze nieuwe uitvoering kan in ligstand gezet worden en geeft nog meer comfort voor je kleintje.

Reizen met kinderen is nog nooit zo eenvoudig geweest - ook zonder eigen auto. Of je nu een Uber neemt, een auto huurt om opa en oma te bezoeken of op zomervakantie gaat, met Nomad plus is reizen met het gezin eenvoudig en ongedwongen.

De Nomad plus is slechts een derde van het gewicht van een gewone peuterstoel, en is zo compact in te klappen dat hij perfect is om licht gepakt te reizen. De Nomad plus is snel te installeren (minder dan 30 seconden) en supergemakkelijk mee te nemen, zodat je kind veilig en comfortabel kan reizen, waar je ook naartoe gaat. Bevestiging is via de gordel waardoor deze Nomad plus in alle auto's past en is geschikt vanaf circa 15 maanden t/m 4 jaar.

Kleur: Black

De autostoel Rodifix AirProtect van het topmerk Maxi-Cosi is gemaakt voor veiligheid en comfort. De autostoel is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om uw kind te beschermen bij een zijwaartse botsing. Verder heeft de autostoel de Innovatieve AirProtect technologie. Dit wil zeggen dat bij een zijwaartse botsing het hoofd van uw kind extra wordt beschermd om het risico op hoofdletsel te verminderen met ongeveer 20%. De kracht van de botsing wordt in de hoofdsteun zo goed mogelijk geabsorbeerd.

De installatie van de autostoel is verder erg eenvoudig. De autostoel wordt gemonteerd met de autogordel en/of ISOFIX. Dit maakt de autostoel stabiel en stevig. Als laatste is de autostoel geschikt voor autostoel groep 2/3 tot ongeveer 12 jaar met een lengte van 100 t/m 135 cm en een gewicht van 15 - 36 kg.

 

Kleur: Black

Nuna Pipa urbn

€ 45,00

Nuna Pipa urbn

€ 45,00

De PIPA urbn is een baanbrekende ontwikkeling in het reizen met baby's, door een frisse blik te werpen op hoe gemak en veiligheid gecombineerd kunnen worden. Dit vooruitstrevende babyautostoeltje is uitzonderlijk licht met een gewicht van slechts 3,3 kg en maakt gebruik van een geavanceerd ISOFIX-systeem voor installatie zonder een aparte basis. Dit betekent dat het stoeltje direct in de auto bevestigd kan worden, wat het wisselen tussen verschillende voertuigen, zoals auto's en taxi's, snel en zonder moeite laat verlopen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot een snelle ontgrendeling met één hand, zowel van de kinderwagen als uit de auto. Ook is het uitgerust met Nuna's kenmerkende droomdekentje dat privacy en comfort biedt, zodat zowel ouder als kind met gemak en stijl kunnen reizen.

Kleur: Black

Maxi Cosi Citi

€ 20,00

Maxi Cosi Citi

€ 20,00

De Maxi Cosi Citi is te gebruiken tot 12 maanden en is extreem licht in gewicht. De Citi heeft een side protection system en past op de gangbare Maxi Cosi kinderwagens.

 

Je kan de Citi alleen gebruiken met een autogordel en niet met Isofix.

De Maxi-Cosi Coral is met de vele technische snufjes voor comfort, veiligheid en gebruikersgemak méér dan alleen een van de vele autostoeltjes. Dit nieuwste autostoeltje van Maxi-Cosi kun je direct na de geboorte van je kindje gebruiken. Het is een veilig, innovatief, modern autostoeltje. Echter, het extra bijzondere waarmee de Coral zich onderscheidt van de andere autostoeltjes, is de er uit te halen draagstoeltje, waarmee je de baby ongecompliceerd in het zitje heel gemakkelijk uit het autostoeltje ‘klikt’.


Het Maxi Cosi Coral autostoeltje is voorzien van een zitverkleiner zodat ook jouw pasgeboren baby veilig en comfortabel in het stoeltje geplaatst kan worden. De zitverkleiner zorgt voor een optimale ondersteuning. De Coral is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 1 jaar (12kg).

 

Kleur: Grijs

Met de innovatieve Cloud Z2 i-Size autostoel van het merk Cybex vervoer je veilig je kindje met een lengte tussen 45 en 87 centimeter. Je kan deze eerste autostoel kunnen gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje ongeveer 24 maanden oud is geworden, met een maximaal gewicht van 13 kilogram. Wat de Cloud Z2 van Cybex zo uniek maakt? Deze autostoel heeft een verstelbare rugleuning waardoor je kindje bij gebruik op de kinderwagen en in de auto kan genieten van een vlakke ligpositie.

Om de groei van jouw baby te volgen tijdens zijn gebruiksduur kan je de Cloud Z2 i-Size op 12 standen regelen ter hoogte van de hoofdsteun. De gordeltjes worden simultaan aangepast waardoor de baby steeds correct en veilig zit bevestigd tijdens elke fase van zijn jonge leven. De Cloud Z2 is ook op gebied van comfort een voorloper. Zo is dit een autostoel die je met de verlengde voetensteun zowel buiten als binnen in de auto in een volledige, ergonomische ligstand zal kunnen plaatsen. Hiervoor dien je de Cloud Z2 op de Base Z2 te bevestigen in jouw voertuig. 

Base Z2 met handig draaimechanisme
De Cloud Z2 van Cybex kan je zowel met de autogordel als met een stoelbasis in de auto bevestigen. Om de installatie van de autostoel in de wagen te vereenvoudigen werd deze Base Z2 (inbegrepen) van een praktisch draaimechanisme voorzien. 

 

Kleur: Zwart

Maxi-Cosi Jade Reiswieg kan veilig op de achterbank van je auto worden geïnstalleerd met de unieke Slide & Go-installatie!

Installeer de Maxi-Cosi Jade reiswieg door die eenvoudig op de FamilyFix3 ISOFIX-autostoelbasis te schuiven welke standaard erbij zit. Met één eenvoudige "Slide" ben je klaar om te vertrekken . De interactieve licht- en geluidsfeedback van het ISOFIX-systeem maakt het zelfs nog eenvoudiger.

Dankzij de unieke Slide & Go-installatie kun je je baby ook uit de kinderwagen naar de auto verplaatsen zonder hem of haar wakker te maken. Op die manier zorg je voor de gemakkelijkste en veiligste ritten ooit. 

Kleur: Zwart