Draagzakken

Artipoppe draagzak

€ 30,00

Artipoppe draagzak

€ 30,00

Je kleintje altijd dichtbij! De Artipoppe Zeitgeist baby carrier is geschikt voor newborn baby'tjes (3,2 kg) tot peuters (20 kg). De draagzak is gemakkelijk verstelbaar zodat het nekje altijd de juiste ondersteuning heeft. Oudere kindjes kunnen ook op de rug gedragen worden.

 

Kleur: Leopard Classic

Heerlijk eropuit met je peuter zonder een kinderwagen mee te slepen? De Wildride is een drager speciaal voor dreumesen en peuters. Inderdaad: het type mens dat altijd alles zelf wil doen, maar dan ineens – op een moment waarop het echt niet uitkomt – niet meer. Ergonomisch voor je kind én voor jou. 

De bruine leopard kinderdrager is een musthave. De drager biedt ondersteuning bij het dragen van je dreumes, en is daarmee de ideale opvolger voor een buikdrager. Kinderen tussen de 7 en 20 kilo kunnen veilig met je mee op pad. 

De ErgoBaby Adapt draagzak is een handige en verstelbare drager die te gebruiken is in 3 posities; op de buik, heup en de rug. De drager groeit gemakkelijk met je mee en past voor kindjes vanaf maat 56 tot maat 86/92. De draagzak is helemaal ergonomisch voor de persoon die hem draagt en jouw baby of kindje. Tevens kunnen de schouderbanden ook gekruist gedragen worden.

De Ergobaby Omni 360 draagzak is geschikt voor baby's en kleintjes van 3,2 kg tot 15 kg. De draagzak is verstelbaar van baby tot peuter. De Ergobaby draagzak heeft een diepe voorgevormde zitting die aanpasbaar is in de breedte en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Zowel de zitting als het rugstuk van de baby zijn op 3 posities te verstellen. De draagzak kan daardoor in vier posities ergonomisch ingesteld worden wat goed is voor de heupen en ruggengraat van je baby. 

 

Thule Sapling

€ 32,50

Thule Sapling

€ 32,50

De Thule Sapling drager is geschikt voor baby’s vanaf het moment dat zij zelfstandig kunnen zitten (ongeveer vanaf 7 maanden) tot een maximaal draaggewicht van 22 kilo (maximaal gewicht kind: 22 kg). De Thule Sapling is uitstekend geschikt voor een actieve vakantie. Dankzij de vele zakken kan je behalve je kleine comfortabel veel extra's meenemen. 

De Deuter Kid Comfort pro drager is geschikt voor kinderen vanaf de (zit) leeftijd (±7 maanden) tot maximaal gewicht van 18 kg (+ 2 kg bagage). De drager zit heerlijk en zowel je kleine als jijzelf genieten van deze luxe rugdrager. Je kind zit zò comfortabel dat je zult merken dat hij of zij ook een lekker een middagdutje kan doen tijdens de wandeling, en zelfs door kan slapen als je de drager neerzet. 

MiniMeis draagzak

€ 15,00

MiniMeis draagzak

€ 15,00

De Minimeis draagsysteem is een praktische oplossing voor het verkennen van de wereld samen met je kind. Met dit systeem zit je kind veilig en comfortabel op je schouders, goed vastgemaakt met een heupriem en beenbanden. Voor de allerkleinsten (6-10 maanden) biedt een meegeleverd harnas met schouderbanden extra ondersteuning voor het bovenlichaam. Het comfort van je kind wordt verder verhoogd door een verstelbare en zacht gevoerde zitting. Ook de ontworpen rugleuning draagt bij aan het comfort door te zorgen dat je kind rechtop blijft zitten tijdens het dragen op je schouders, wat de Minimeis een ideale keuze maakt voor actieve gezinnen.