OVER REISBABY

Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan maakten wij mooie reizen met het gezin. Soms uren in de auto en andere keren met het vliegtuig naar verre bestemmingen. Voor mij begon de vakantie op het moment dat de voordeur op slot ging.

Het ontdekken van de wereld en al het moois dat het te bieden heeft heeft een belangrijke plek in mijn leven. Als student en young professional reisde ik naar verre bestemmingen, vaak met culturen en gebruiken veel anders dan in Nederland. 

Toen in augustus 2019 onze dochter Chloé geboren werd wilden wij haar dezelfde mooie herinneringen geven als ik uit mijn jeugd heb. Toen ze 3 maanden was vlogen wij samen naar Dublin. Wat deed ze het goed! De hele vlucht geslapen. Speciaal voor de gelegenheid een draagzak aangeschaft en ook een reiskoffer voor de kinderwagen. Een flink bedrag in aanschaf maar we zouden het nog vaak gaan gebruiken.

Kort daarna kwam de wereld noodgedwongen tot stilstand. Verre reizen zaten er niet in maar wij genoten van onze familie tijd en Nederland heeft veel moois te bieden. 

Begin 2021 werd onze dochter Eloïse geboren. De wereld ging langzaam weer een beetje open en wij gingen voor het eerst met z'n vieren op reis. Wij wilden het onszelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Comfortabel reizen... De juiste spullen... Fijn voor ons en fijn voor de kleintjes. Gedachten waar ik mij als kind, student en young professional totaal niet mee bezig hield. 

Online zocht ik naar blogs, tips en producten. Beladen met de beste producten die wij allemaal gekocht hadden ontstond de gedachten: "dit moet gemakkelijker en duurzamer kunnen". Op die vakantie werd Reisbaby geboren!


Gemakkelijk reizen met je kindje! Je baby'tje groeit snel waardoor je sommige spullen maar kort kunt gebruiken. Producten kunnen prijzig zijn in aanschaf terwijl je ze maar kort gebruikt. Van onze Reisbaby naar die van jou! 

MIJN FAVORIETEN

Chloé had als baby'tje last van verborgen reflux waardoor rechtop dragen voor haar het aller fijnste was. Een draagdoek en draagzak was de uitkomst. Uren heeft ze zo gelegen. Fijn voor haar en fijn voor ons.

Ook voor het reizen vind ik een draagzak ideaal! Je hebt je kindje altijd dicht bij, hij gaat gemakkelijk om en af en je hebt je handen vrij. De draagzak van Artipoppe is mijn favoriet. Door de verschillende standen groeit hij met je kindje mee en heeft je kindje altijd de juiste ondersteuning. Daarnaast ziet hij er ook mooi uit.

Op reis met twee kindjes die allebei een kinderwagen fijn vinden. De YOYO2 was de uitkomst! Klein, handzaam, mag mee als handbagage en gemakkelijk om te bouwen waardoor beide meisjes er plezier van hadden. Wij gebruikten de geboorte pack voor Eloïse en het 6+ model voor Chloé.