Fietskar

Thule Coaster XT

€ 65,00

Thule Coaster XT

€ 65,00

De Thule Coaster 2XT fietstrailer is een handige en sportieve fietskar die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een wandelwagen met behulp van de meegeleverde accessoires. De fietskar biedt plaats aan 1 of 2 jonge kinderen en heeft ook voldoende ruimte achterin voor het meenemen van spullen of boodschappen. Tijdens het fietsen of wandelen kunnen je kleintjes genieten van het uitzicht en zijn ze beschermd tegen zon, regen en wind. Het opbergvakje naast het zitgedeelte biedt ruimte voor extra speelgoed, zodat ze zich onderweg prima kunnen vermaken.

De Thule Chariot Lite 1 fietskar is speciaal ontworpen met een enkel zitje voor één kind en heeft een maximaal draagvermogen van 34 kg. Deze fietskar voldoet uiteraard aan alle veiligheidsnormen en is uitgerust met een 5-puntsgordel en een achterlicht. Hierdoor kan je kind veilig en comfortabel in de fietskar zitten, terwijl jij je door het verkeer begeeft. Of het nu regent of juist warm is, dankzij de eenvoudig instelbare ventilatieopeningen blijft de temperatuur altijd aangenaam in de fietskar.

Thule Chariot Cross 2

€ 100,00

Thule Chariot Cross 2

€ 100,00

De Thule Chariot Cross 2 fietskar is perfect voor gezinnen die graag samen met hun kinderen actief willen zijn. Met deze veelzijdige fietskar kun je genieten van fietstochten, wandelingen en zelfs joggen en skiën met behulp van extra accessoires. De fietskar is gestroomlijnd en biedt maximaal comfort voor je kinderen, met verschillende kijkpunten zodat ze optimaal kunnen genieten van alle buitenavonturen. De Thule Chariot Cross 2 is geschikt voor één of twee kinderen en heeft een draagvermogen tot 45 kilo.

De Pahoj combineert een fietszitje met een kinderwagen, waardoor het gemakkelijk is om van het een naar het ander over te schakelen. Dit product is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar oud, tot een maximumgewicht van 22 kg of een maximale lengte van 110 cm, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Het is zowel als fietszitje en als kinderwagen veiligheidstesten ondergaan en goedgekeurd, wat ouders gemoedsrust biedt tijdens het gebruik.