De nieuwe Joolz Aer+ ervaring

Joolz komt met een nieuwe versie van de Joolz Aer, de Joolz Aer+. Reden genoeg om de buggy uit te testen en onze bevindingen te delen. Aangezien ook veel van de reisbaby buggy's een mooie city trip als vakantie bestemming hebben leent onze eigen prachtige hoofdstad zich uitstekend voor een testronde. 

 

Als ouder in Amsterdam weet ik hoe uitdagend het manoeuvreren door de stad kan zijn, zeker met een kinderwagen bij je. De Joolz Aer+ is ontworpen met het stadsleven in gedachten. Hij is compact en licht van gewicht waardoor hij perfect is voor het verkennen van de stad. Met de Joolz Aer+ loop je gemakkelijk door de smalle straatjes en ook ideaal in het openbaar vervoer doordat hij snel opvouwbaar is. In dat opzicht is hij nog niet heel veel anders dan zijn voorganger de Joolz Aer. Dat is ook een kleine, compacte, opvouwbare buggy. 

 

De 2 verschillen die ik ook echt een grote verbetering vind zijn:

- De ligstand kan aangepast worden naar bijna volledig plat.

- De zonnekap kan verder naar beneden waardoor je kindje beter beschermd is tegen de zon. 

 

Zeker voor de nog wat kleinere kindjes is een diepe ligstand erg fijn. Voor de Nederlandse temperaturen heb je de verlengde zonnekap nu nog niet nodig maar hij staat klaar voor een zonnige bestemming! Ook de Joolz Aer+ is namelijk een handbagage buggy. Extra fijn voor het reizen met baby en kind! 

 

Huur nu de nieuwe Joolz Aer+. Wij hebben de Joolz Aer+ beschikbaar!